Over Prima Pensioen

Voor veel mensen en bedrijven is pensioen een abstracte term waar men moeilijk grip op kan krijgen. “Pensioen is ingewikkeld, iets voor later, zal wel goed geregeld zijn en ik denk er liever niet over na” zijn vaak gehoorde uitspraken. Hier brengt Prima Pensioen verandering in. Na een dienstverband van meer dan 13,5 jaar bij een grote internationale adviesorganisatie als pensioenadviseur heeft Boris Manders besloten het anders te gaan aanpakken. Particulieren, DGA’s en MKB-bedrijven hebben behoefte aan een persoonlijke, servicegerichte benadering waarbij niet het verkopen van advies of producten  voor op staat maar de wensen van de klant. Prima Pensioen is bij uitstek geschikt de wensen van de klant om te zetten in een totaal oplossing. Vanwege de kleinschaligheid is de klant nog koning en geen nummer.

Boris Manders heeft tijdens zijn studie fiscaal recht al gekozen voor een specialisatie pensioenen en door zijn jarenlange praktijkervaring is hij goed op de hoogte van de (on)mogelijkheden op pensioengebied. Naast pensioenen heeft hij uitstekende kennis van lijfrentes, stamrechten, gouden handdrukken en overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Prima Pensioen werkt 100% onafhankelijk en enkel en alleen in het belang van de klant.
Ook accountants en belastingadviseurs, advocaten en notarissen en andere zakelijke dienstverleners kunnen bij Prima Pensioen terecht omtrent de pensioenadvisering  van hun cliënten.