Accountants en belastingadviseurs

Accountants, boekhouders en belastingadviseurs zijn dagelijks in de weer om hun klanten goed te adviseren. Wij ondersteunen deze professionals om het pensioenadvies aan hun klanten naar een hoger niveau te tillen. Prima Pensioen biedt ondersteuning bij onder andere vraagstukken rondom pensioen in eigen beheer, oudedagsverplichting en stamrechten bij de eigen BV. Ook bij expirerende lijfrentes en pensioenkapitalen, pensioenplanning en collectieve pensioenregelingen.

Eerste aanspreekpunt

De accountant of fiscalist is vaak het eerste aanspreekpunt voor cliënten die een pensioenvraag hebben. De ondernemer wil weten hoe hij na het afschaffen van het pensioen in eigen beheer toch aan een pot met geld voor later kan bouwen. De particulier gaat binnenkort met pensioen en vraagt zich af of hij nu wel of niet moeten kiezen voor een variabel pensioen. En de werkgever wil graag pensioenvoorlichting geven aan het personeel.
Wij kunnen ondersteunen bij het beantwoorden van al dit soort vragen.

Ook bemiddelen

Naast het geven van pensioenadvies zijn wij ook bevoegd om te bemiddelen in pensioen- en levensverzekeringsproducten. Hiermee houdt de accountant en belastingadviseur één aanspraakpunt voor alle pensioen gerelateerde vragen.

Ben je bijvoorbeeld op de hoogte of jouw cliënt kan besparen op zijn overlijdensrisicoverzekering? Wij maken besparingen mogelijk van wel meer dan €10.000.

Bereken hier of jouw cliënt ook kan besparen.